Nureen Sofiya



You Never Walk Alone

Thursday, 16 February 2017



Image result for bts spring day photoshoot



Assalammualaikum,

Pandang title je mesti semua Army dah tahu yang beberapa hari lepas BTS baru sahaja comeback dengan lagu mereka iaitu Spring Day. Aku tahu nak nangis ke nak ketawa tengok mv tu. Jimin oppa terlalu comel bagi aku. Ok lah semua comel. Lagi lagi V. Suka betul tengok muka dia masa photoshoot. Nampak muda weyh. Paling menyerlah rambut Namjoon. I'm fall in love with his purple hair. Rasa nak tarik tarik bagi tercabut semua rambut dia. Dan yang paling tak boleh tahan part Suga. It's killed me arghh. Sejak jadi Army memang adore dengan deep voice dia. Yoongi oppa boleh pinjam suara tak. Jimin paling nampak ketara perubahan dia. Dia colour rambut macam tu sebiji Gdragon. Terkejut betul masa tengok teaser ingatkan big hit ada panggil artis jemputan (gdragon) ke. Rupanya Chimchim. Nasib baik big hit kekalkan kecomelan dia. Kalau tak aku saman big hit tu. Haha. Yang lain pun comel tapi nampak biasa je bagi aku. So big hit you need to do something.

Ok next. Aku adalah bercita cita nak beli album diorang kali ni memandangkan album diorag ni ada 2 version. Masatu memang dah berangan dah nak beli Pink version. Yelah sebab ada berkait dengan Jimin lol. Dah survey dah insta yang ada jual album ni. Dan dah nak beli pun. Sekali minta ibu tak bagi beli. Katanya nanti tak tengok lah apa lah. So niat nak beli album terus cancel. Sedih weyh. Tapi ibu bagi je kalau nak beli baju ke barang bts and etc. Terus gatal je tangan ni tengok ig yang jual barang kpop haha.

Bye



#Army
#YouNeverWalkAlone2017
#SpringDay
#NotToday
#IwanttobeJiminhairstylistforever
#Pleasemakemydreamcometrue
#Saranghae
#BTSforever


0 comments


Post a Comment

Say something nice